Descriere Apartament Frezia

Apartament clasificat la 3 stele cu 2 camere baie si bucatarie complet mobilat si utilat ce ofera cazare in regim hotelier pentru 6 persoane fiind situat in Constanta la intrarea in Statiunea Mamaia.

Apartamentul Frezia este pozitionat in zona Tomis Nord Ciresica din Constanta in imediata apropiere a Statiunii Mamaia si a Campusului Universitatii Ovidius.

Distanta pina la plaja din zona Hotelului Perla - Aqua Magic se parcurge cu masina in doua minute iar pe jos in 8-10 minute.

Apartamentul Frezia din Constanta se afla la etajul 1 este dotat si asigura tot confortul pentru cazarea in regim hotelier sau turistic pentru cei ce doresc sa inchirieze camere in : apartamente, garsoniere, pensiuni, vile, moteluri, hosteluri si hoteluri in orasul Constanta si Statiunea Mamaia in timpul sezonului estival dar si in extrasezon, apartamentul fiind locatia ideala pentru cazare in regim hotelier sau in regim tranzit ori gazda pentru turism de afaceri, team building, sejururi scurte, fiind situat intr-un bloc de locuinte unde accesul se face prin cartele magnetice.

Conditiile de care va dispune turistul in Apartamentul Frezia din Constanta sunt :

1.

Bucataria - dotata cu : frigider, aragaz, hota, cuptor cu microunde, cafetiera, prajitor de paine, mobilier de bucatarie nou, chiuveta inox, baterie cu bila ceramica, timplarie PVC, gresie si faianta, tacamuri si vesela necesara prepararii mancarii.
2.

Baia � dotata cu : grupuri sanitare si mobilier nou, masina da spalat automata, apa rece si apa calda non stop, prosoape, sapun.
3.

Camera de zi - dotata cu : aer conditionat, pat dublu extensibil, doua fotolii extensibile, acces gratuit la internet simultan pentru maxim 4 calculatoare, TV color, mobilier, parchet laminat, lenjeria de pat, perne, telefon in reteaua rds.TEL.
4.

Camera de noapte - dotat cu : pat dublu confortabil, lenjeria de pat, perne, dulap pentru depozitarea hainelor, umerase, fier si masa de calcat, parchet laminat, timplarie PVC, trusa cu ac si ate, feon.
5.

Balcon - are o lungime de 3.5 metri si este orientat spre nord, timplarie PVC, jaluzele verticale ce confera intimitate, placi ceramice cu aspect rustic, masa pentru servirea cafelei, umbrela de soare.

Apartamentul are asigurat un loc de parcare.

Promoveaza Apartament Frezia

Link HTML:
Forum:
Forum alternativ:
Direct:

Facilitati oferite de Apartament Frezia

Telefon in camera Parcare TV in camera
Baie proprie Acces internet Acces bucatarie
Aer conditionat in camera Aparat de uscat parul Incalzire centrala
Servicii de spalatorie Frigider in camera

Contact Apartament Frezia

Contact : Radu Razvan
Telefon : 0721 22 22 92
Fax : 0341 81 45 02
Website : www.cazare-mamaia-constanta.ro
Adresa : Hortensiei 15

Alte oferte de cazare din Constanta

Apartament cazare mamaia constanta apartamente in regim ier uri vile si pensiuni
poze Apartament cazare mamaia constanta apartamente in regim ier uri vile si pensiuni

Noi va oferim servicii de cazare in regim hotelier in apartamente si garsoniere pe Litoral in Constanta, Mamaia, Mamaia Nord si Mamaia ...

Apartament 2 camere constanta
poze Apartament 2 camere constanta

apartament 2 camere semidecomandat complet mobilat utilat aproape de plaja ...

Apartament Splendid
poze Apartament Splendid

Particular ofer spre inchiriere apartament decomandat 2 camere, la cheie, statiunea Mamaia, 2 paturi duble (posibilitate suplimentare cu inca un pat), ...

Apartament Sibella
poze Apartament Sibella

apartament sibella 3 camere zona faleza nord,decomandat conf 0,2 grupuri sanitare,renovat rcent,mobila de bucatrie conplet,aragaz,frigider,masina de ...

Apartament Tomis
poze Apartament Tomis

Inchiriem apartament, la cheie, de doua camere, confort I, decomandat, foarte linistit, situat la intrarea in orasul Constanta. Distanta fata de ...

Apartament helen
poze Apartament helen

Oferim spre inchiriere apartament in regim hotelier in perioada estivala 2 camere, decomandate, confort 0, utilat cu tot ce este necesar pentru o ...