Descriere Cabana Refugiul osteana

Dispunem de 4 casute din lemn masiv de brad (grinda), izolate si lambrisate pe interior in totalitate, inchise cu tamplarie din lemn cu geam termopan, asigurand un confort termic si fonic. Constructie P+M cu scara interioara inchisa.

Aceste casute au fost construite cu scopul utilizarii lor ca si casa de vacanta, asezate pe piloni din beton.

Fiecare dintre acestea dispune la parter de camera de zi, bucatarie si baie, iar la manasarda doua dormitoare cu iesire la balcon comun.

Apa calda menajera este asigurata in permanenta de catre instantul(GPL) individual al casutei.

Incalzirea interioara se face cu ajutorul sobei cu lemn (tip camin), situat in camera de zi. Apele uzate sunt canalizate in fosa septica ecologica. Energia electrica este asigura de 8 panouri Fotovoltaice care produc energie suficienta pentru uz moderat.

Dotari :

Bucataria fiecarei casute pune la dispozitia musafirilor ei vesela necesara atat gatitului in interior cat si exterior (grill,ceaun).

Camera de zi dispune de o masa cu numarul echivalent de locuri din dormitoare. Un divan, masa de cafea, TV cu DVD si jocuri distractive de masa(sah, table, remi, carti)

Prezentare casute:

Casuta nr. 1 este formata din: prispa, camera de zi, bucatarie, baie, dormitor cu pat matrimonial, dormitor cu 2 paturi separate, balcon, cismea exterioara si zona grill, lac, parau, izvor cu apa rece.

Capacitate : 4 persoane

Casuta nr. 2 este formata din: prispa, camera de zi, bucatarie, baie, dormitor cu pat matrimonial, dormitor cu 2 paturi separate, balcon, cismea exterioara cu zona grill, lac.

Capacitate : 4 persoane

Casuta nr. 3 este formata din: prispa, camera de zi, bucatarie, baie, dormitor cu pat matrimonial, dormitor cu 2 paturi separate, balcon, cismea exterioara cu zona grill, lac.

Capacitate : 4 persoane

Casuta nr. 4 este formata din: prispa, camera de zi, bucatarie, baie, 2 dormitoare cu pat matrimonial + pat single, balcon, cismea exterioara cu zona grill, lac cu ponton.

Capacitate : 6 persoane

Amenajarea dispune de o cladire separata in incinta " Barlogul ursului ", in care se pot organiza mese festive cu specific traditional zonal in stil rustic: (numai in mod organizat)

- sala mese 24 persoane;

- cuptor pentru paine, sarmale, fripturi. s.a.;

- minibar (bauturi locale);

- terasa in aer liber;

Promoveaza Cabana Refugiul osteana

Link HTML:
Forum:
Forum alternativ:
Direct:

Facilitati oferite de Cabana Refugiul osteana

Parcare TV in camera Organizare de evenimente speciale
Loc de joaca pentru copii Acces bucatarie Gratar
Teren de sport Gradina Piscina
Ferma proprie Incalzire centrala Loc de campare
Minibar Frigider in camera Inchiriere biciclete

Contact Cabana Refugiul osteana

Contact : Milas
Telefon : 0727.814.483
Fax :
Website : www.infotour.com.ro
Adresa : Vanatori

Alte oferte de cazare din Vanatori

Cabana Refugiul osteana
poze Cabana Refugiul osteana

Dispunem de 4 casute din lemn masiv de brad (grinda), izolate si lambrisate pe interior in totalitate, inchise cu tamplarie din lemn cu geam termopan, ...

Cabana Dealul negru
poze Cabana Dealul negru

Cabana Dealul Negru este locul unde puteti sa petreceti un timp minunat impreuna cu prietenii sau familia. Zona retrasa si plina de verdeata, intr-un ...