Descriere Hotel Parcul cu Pini

Situata in municipiul Moinesti pe drumul national 2G intre Bacau si Comanesti, motelul Parcul cu Pini, se afla intr-o superba padure de pin negru, monument al naturii, plantata in 1930 de societatea petroliera " Steaua Romana " pe o suprafata de 15 ha.

Pe langa confortul pensiunii aveti posibilitatea de a vizita parcul cu ape minerale, monumentul DADA, ridicat cu ocazia centenarul nasterii lui Tristan Tzara, numit si «moinesteanului universal», monument realizat in spirit Dada de sculptorul german de origine romana Ingo Glass.
Monumentul este pur si simplu impresionant: 25 m lungime, 2,6 m latime, 10 m inaltime, cantarind 120 t, o combinatie de otel cu beton, care se decupeaza distinct in peisajul Moinestilor.

Pe langa toate astea trebuie vizitat Muzeul Exploatarii Petrolului din Moldova, sondele petroliere iar cursele cu ATV-ul va face din va! canta dumneavoastra un vis.

" Parcul cu pini " va pune la dispozitie 4 camere duble si una single, dotate cu baie, incalzire centrala, telefon, TV-cablu. Accesul la pensiune este pe drum asfaltat cu parcare închisa, iar la parterul pensiunii functioneaza un restaurant cu 80 de locuri.

Promoveaza Hotel Parcul cu Pini

Link HTML:
Forum:
Forum alternativ:
Direct:

Facilitati oferite de Hotel Parcul cu Pini

Telefon in camera Parcare TV in camera
Baie proprie Loc de joaca pentru copii Restaurant
Gratar Teren de sport Gradina
Incalzire centrala Loc de campare Inchiriere ATV-uri
Acces cu animale de companie Sala de conferinte

Contact Hotel Parcul cu Pini

Contact : Mardare Elena
Telefon : Fix: 0234362695
Mobil : 0744976036
Fax :
Website : www.parculcupini.uv.ro
Adresa : Str. gen. Sova Nicolae Nr.13 Moinesti

Alte oferte de cazare din Moinesti

Hotel Parcul cu Pini
poze Hotel Parcul cu Pini

Situata in municipiul Moinesti pe drumul national 2G intre Bacau si Comanesti, motelul Parcul cu Pini, se afla intr-o superba padure de pin negru, ...

Hotel Magura verde
poze Hotel Magura verde

Hotel Magura Verde este amplasat pe un platou inconjurat de paduri, la 10 Km de Municipiul Bacau, pe DN11 Bacau - Brasov, situat intr-un cadru ...