Descriere Hotel Binderbubi

Povestea Sighişoarei începe înca din epoca bronzului in asezarea numita Wittenberg (1800-1300 i.Hr.) dar fara indoiala ca orasul a intrat in constiinta nationala, europeana si mondiala ca veche asezare intemeiata de colonistii germani in sec XII.
Sighisoara este si astazi dupa aproape 800 de ani o foarte frumoasa cetate-muzeu inca locuita, cooptata pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.
De buna seama ca un obiectiv turistic de asemenea valoare necesita servicii turistice de inalta calitate. BinderBubi Sighisoara este o astfel de locatie, fiind singurul hotel care aspiră la 5 stele din zona.
Aflat in centrul municipiului, BinderBubi raspunde celor mai exigente cerinte de confort, servicii si utilitati intr-o ambianta specific tiroleza observabila de la intrare si pana in restaurant, crama, spatiile de cazare, salile de conferinte si SPA.
Hotelul Binderbubi va pune la dispozitie 3 camere single, 38 de camere standard, 5 apartamente Junior, 6 apartamente senior si un apartament prezindential. Camerele au denumiri diferite si personalitate constructiva specifica.
Salile de conferinte Amadeus, Galileo si Oberth sunt dotate cu toate utilitatile tehnice necesare de cea mai buna calitate.
Confortul, eleganta si calitatea serviciilor oferite fac din restaurantul aLoreleia, cu o capacitate de 85 de locuri, alegerea ideala pentru organizarea de petreceri, mese festive si intalniri de afaceri.
Crama La Pastorella ofera clientilor o ambianta rustica deosebita, un spatiu generos si totodata programe musicale live.
Hotelul BinderBubi va pune la dispozitie si o zona de wellness care include jacuzzi, aromaterapie, sauna (umeda, uscata), baie cu fan, saltele cu apa si sejlonguri, masaj.
Oaspetii nostri beneficiaza de barul Zara Café precum si de o bucatarie cu preparate nationale si internationale de cea mai inalta calitate.
Suntem convinsi ca Hotelul BinderBubi raspunde exigentelor dumneavoastra intr-o ambianta de neuitat.

Promoveaza Hotel Binderbubi

Link HTML:
Forum:
Forum alternativ:
Direct:

Facilitati oferite de Hotel Binderbubi

Telefon in camera Parcare TV in camera
Organizare de evenimente speciale Baie proprie Restaurant
Acces internet Sauna Gratar
Jacuzzi Aer conditionat in camera Room service
Aparat de uscat parul Incalzire centrala Minibar
Servicii de spalatorie Frigider in camera Masaj
Sala de conferinte

Contact Hotel Binderbubi

Contact : Anca Gherman
Telefon : +40372088888 / +40372088800
Fax : +40372088801
Website : www.daforaturism.ro
Adresa : Str. Nicolae Balcescu nr. 8 , Localitatea Sighisoara, jud. Mures cod 545400

Alte oferte de cazare din Abud

Hotel Binderbubi
poze Hotel Binderbubi

Povestea Sighişoarei începe înca din epoca bronzului in asezarea numita Wittenberg (1800-1300 i.Hr.) dar fara indoiala ca orasul a intrat in ...

Hotel claudiu
poze Hotel claudiu

Hotelul a fost modernizat dintr-un imobil datand din 1683, facand parte din Braul Cetatii si a fost construit si dotat la cele mai inalte standarde ...

Hotel VOIAJOR
poze Hotel VOIAJOR

69 de locuri de cazare in 33 camere si un apartament. 2 sali de conferinta. internet wirless gratuit restaurant cu o capacitate de pana la 350 de ...

Hotel BLACK LORD
poze Hotel BLACK LORD

Inaugurat la inceputul anului 2008, Hotel BLACK LORD, si-a propus ca in scurt timp sa devina un punct de referinta pe harta turistica a Targu ...

Hotel Castel haller
poze Hotel Castel haller

Castelul a fost construit in secolul XVII si este situat la 22 km de Targu Mures pe drumul european E60 in localitatea Ogra, si la 9 km de Aeroportul ...

Hotel BUSINESS
poze Hotel BUSINESS

22 Camere matrimoniale, 26 Camere duble Twin, 2 apartamente standard, 2 apartamente Penthouse, restaurant cu specifice multiple, restaurant suspendat ...