Descriere Hotel Transilvania

Amplasat ain buricul targuluia, intr-o zona care pulseaza de istorie, datorita obiectivelor turistice diverse, Hotel Transilvania reprezinta punctul de reper central al ospitalitatii.
Desi poarta intransele povestile tuturor celor care le-au trecut pragul, camerele noastre sunt in pas cu timpurile: televizor, telefon , internet de mare viteza.
Restaurantul nostru este numai bun pentru sarbatorirea unor mese festive, fiind ferit de zgomotul orasului, sau pur si simplu pentru savurarea unor bucate cu parfum local.
Mai mult decat atat, terasa noastra este alternativa perfecta pentru zilele sau serile calduroase de vara.
Nu am neglijat nici componenta business a turismului, punandu-va la dispozitie o sala de conferinte destinata oricarui tip de eveniment: training-uri, corporate meetings etc. Veti gasi aici 20 de locuri incapatoare, videoproiector, ecran, flipchart, sistem de traducere simultana, conexiune la internet.

Hotelul Transilvania va asteapta sa ii treceti pragul. Va punem la dispozitie 8 camere single, 16 camere double, 2 apartamente, 2 suite, o sala de conferinte si business room, precum si un restaurant cu bar.
Toate acestea sunt completate de o parcare generoasa in spatele hotelului si de terasa de vara superba care va ofera intimitate si ambianta deosebita.
La receptia hotelului se pot achizitiona bijuterii din argint aduse din Israel si bijuterii din argint suflat cu aur lucrate manual de bijutieri israelieni. Tot aici se pot achizitiona suveniruri aduse de la Ierusalim.

Promoveaza Hotel Transilvania

Link HTML:
Forum:
Forum alternativ:
Direct:

Facilitati oferite de Hotel Transilvania

Telefon in camera Parcare TV in camera
Organizare de evenimente speciale Baie proprie Restaurant
Acces internet Room service Gradina
Aparat de uscat parul Incalzire centrala Minibar
Servicii de spalatorie Frigider in camera Sala de conferinte

Contact Hotel Transilvania

Contact : Andrei
Telefon : 0264-594429
+40748966461
Fax : 0264-599045
Website : www.hoteltransilvaniacluj.ro
Adresa : REGELE FERDINAND, NR.20 (Langa Magazinul Central)

Alte oferte de cazare din Cluj-Napoca

Hotel Transilvania
poze Hotel Transilvania

Amplasat “in buricul targului”, intr-o zona care pulseaza de istorie, datorita obiectivelor turistice diverse, Hotel Transilvania reprezinta ...

Hotel Olimp
poze Hotel Olimp

Hotel Olimp Cluj-Napoca va sta la dispozitie, creand pentru dumneavoastra spatiul ideal de cazare in Cluj-Napoca in timpul unei calatorii de afaceri ...

Hotel Best Western Topaz
poze Hotel Best Western Topaz

Rafinament si eleganta, armonie si ambianta confortabila, servicii de calitate si dotari de ultima ora. Hotelul dispune de: - 40 camere, 5 suite ...