Descriere Pensiune Ramona

Pensiunea turistica Ramona, deschisa in anul 2000, ofera confortul si serviciile unei dotari de 3 stele, fiind rezultatul unui indelungat program de investitii efectuat din dorinta de a diversifica si a profesionaliza serviciile de cazare si masa, existente in localitatea Zalau din judetul Salaj.
A fost prima pensiune deschisa in Zalau, si ne mentinem rolul de lider in privinta raportului pret - calitate, la noi veti gasi cele mai mici preturi din oras.
Punem la dispozitia clientilor nostri 50 de locuri de cazare in 20 camere, dintre care: 13 camere cu 2 paturi sau cu pat dublu, 3 camere cu 3 sau 4 paturi, 2 camere cu pat matrimonial, 2 apartamente cu pat matrimonial.
Camerele sunt spatioase, avand dotarile necesare unei clasificari de 3 stele (frigider, Tv color, baie in camera, apa calda permanent, internet wireless).
Impunatoare prin aspect exterior si rafinata, plina de eleganta si bun gust, in interior, pensiunea Ramona va asteapta pentru a va oferi un sejur de vis, petrecut in conditii excelente!

Promoveaza Pensiune Ramona

Link HTML:
Forum:
Forum alternativ:
Direct:

Facilitati oferite de Pensiune Ramona

Parcare TV in camera Organizare de evenimente speciale
Baie proprie Loc de joaca pentru copii Restaurant
Acces internet Acces bucatarie Gratar
Jacuzzi Teren de sport Room service
Incalzire centrala Loc de campare Minibar
Servicii de spalatorie Frigider in camera Masaj
Acces cu animale de companie Sala de conferinte

Contact Pensiune Ramona

Contact : Iancau Vasile
Telefon : 0744.545.438 sau 0744.150.911
Fax : 0260617267
Website : www.pensiunea-ramona.ro
Adresa : B-dul Mihai Viteazul nr 84/d

Alte oferte de cazare din Zalau

Pensiunea ramona
poze Pensiunea ramona

Pensiunea turistica Ramona, deschisa in anul 2000, ofera confortul si serviciile unei dotari de 3 stele, fiind rezultatul unui indelungat program de ...