Descriere Vila Nagy Lak 2

În casa principala, la parter se afla o camera de zii, (Cu televizor, parabola cu peste 50 programe) bucataria (Cu aragaz, masina de spalat vase, frigider, cuptor cu microunde, prajitor de pâine, filtru cafea) si baia (WC, chiuveta, cada dus si uscator de par). La etaj sunt doua camere si o baie. (WC, chiuveta) In prima camera este un pat pentru doua persoane si un pat pentru o persoana. In cealalta camera este un pat pentru doua persoane. (In caz de necesitate aici exista posibilitatea introducerii unei saltele de rezerva.)

Tot în aceasta curte, la 20 metri de casa principala, sunt doua casute fiecare cu câte un pat dublu pentru înca patru persoane. Cele doua casute au bai proprii. (WC, chiuveta, cada dus, boiler electric) In cele trei cladiri putem caza 9+1 persoane.

Casele sunt construite din lemne, sunt izolate termic, si sunt acoperite cu sindrila. Peretii sunt acoperiti cu lambriul. Pentru gatit se foloseste aragazul. Încalzirea se face cu lemnele în soba de teracota, si cu calorifere electrice. Cele trei cladiri în total adapostesc trei bai si un WC separat. Apa calda se obtine cu ajutorul boilerului electric. Apa de la retea este potabila! Prosoapul personal trebuie adus. Farfuriile, vasele de bucatarie, tacâmurile, paturile si lenjeria de pat sunt asigurate. Valorile personale pot fi pastrate în siguranta în mini-safe. (Aflata în cladirea principala)

O poarta secuiasca de 125 ani, caruta din curte si fântâna de cumpana subliniaza traditia si stilul popular. Filegoria si gratarul din curte va confera o vacanta de neuitat. Masina Dumneavoastra poate fii parcata în curtea pensiunii.

Posibilitati de sport si agrement: (Cele doua curti au propriile terenuri si accesorii. Folosirea acestora este gratuita) :- tenis de masa, -teren de tenis cu piciorul si volei,- baschet, - leagan pentru copii.

Promoveaza Vila Nagy Lak 2

Link HTML:
Forum:
Forum alternativ:
Direct:

Facilitati oferite de Vila Nagy Lak 2

Parcare TV in camera Baie proprie
Loc de joaca pentru copii Acces bucatarie Gratar
Teren de sport Gradina Aparat de uscat parul
Inchiriere biciclete Inchiriere ATV-uri Acces cu animale de companie

Contact Vila Nagy Lak 2

Contact : Nagy Arpad
Telefon : 0744 615452
Fax : 0266 212115
Website : www.erdelyivendeghazak.ro
Adresa : Lacul de acumulare Baraj Zetea. (Sat Sub Cetate)

Alte oferte de cazare din Sub Cetate

Vila Nagy Lak 2
poze Vila Nagy Lak 2

În casa principală, la parter se află o cameră de zii, (Cu televizor, parabolă cu peste 50 programe) bucătăria (Cu aragaz, mașină de spălat ...