Descriere Vila Toparceanu

Vila Topârceanu, pensiune de trei stele, este situată pe strada cu acelaşi nume, în localitatea Otopeni, la 4 km de Aeroportul Internaţional Henri Coanda şi la 5 km de Aeroportul Internaţional Aurel Vlaicu. Poziţionarea preferenţială, la câteva minute de Băneasa Shopping City, Centrul Expoziţional Romexpo sau cel de la Romaero, precum si Ambasada Statelor Unite ale Americii, o recomandă ca pe o locaţie ideală pentru turismul de afaceri din zona capitalei.
Un obiectiv turistic, ce trebuie neapărat vizitat şi care se află la 10 minute de Vila Topârceanu, este Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia, palat ce datează din anul 1702.
Pensiunea, dispune de opt camere, salon restaurant, terasă şi locuri proprii de parcare, monitorizate video. De asemenea, puteţi servi meniurile restaurantului, şi în acelaşi timp să vă bucuraţi de liniştea şi verdeaţa curţii interioare.
Camerele spaţioase sunt dotate cu minibar, televizor LCD, televiziune prin cablu, internet WIFI, seif şi sistem de climatizare. Paturile sunt foarte comode, având saltele ortopedice.
Băile din fiecare camera au aerisire proprie, cabină de duş, uscător de păr şi produse de baie.
Pentru a vă face şederea cât mai plăcută la Vila Topârceanu, vă servim micul dejun la orice oră doriţi, asigurăm conexiune internet WIFI în toate camerele şi spaţiile publice şi de asemenea, parcare pe termen lung.

Promoveaza Vila Toparceanu

Link HTML:
Forum:
Forum alternativ:
Direct:

Facilitati oferite de Vila Toparceanu

Parcare TV in camera Baie proprie
Restaurant Acces internet Aer conditionat in camera
Gradina Aparat de uscat parul Incalzire centrala
Minibar

Contact Vila Toparceanu

Contact : stanciulescu gheorghe
Telefon : 0728978852, 0752011478, 0213177010
Fax : 0213177010
Website : www.vilatoparceanu.ro
Adresa : OTOPENI, STR. GEORGE TOPARCEANU NR. 11

Alte oferte de cazare din Otopeni

Vila Toparceanu
poze Vila Toparceanu

Vila Topârceanu, pensiune de trei stele, este situată pe strada cu acelaşi nume, în localitatea Otopeni, la 4 km de Aeroportul Internaţional ...