Descriere Hotel Iosefin residence 4****

APARTHOTELaIOSEFIN RESIDENCE aTIMISOARA

Locaţia strategica permite să fie aproape de principalele puncte de interes din Timisoara - City Centre, Museuri, Old Town,Parcuri ,Shopping Centre, Universitate .

Adresă: Piata Mocsonyi aSinaia ,zona Iosefin,Timisoara,Romania

 Cum sa ajungeti la ApartHotel a Iosefin Residence a ?
ApartHotel aIosefin Residencea este situat în Piata Maria imediata in vecinătatea Biserica Sinaia ,accesul este uşor accesibil cu maşina propie sau mijloacele de transport public .
Acces cu masina propie ,indiferent din ce parte vei intra in oras, trebuie sa observi indicatoarele care te indrepta catre zona centrala.
Acces de la Gara sau Autogara : Fiind dotat cu piata, autogara si gara ,cartierul Iosefin este situat pe traseele mai multor mijloace de transport in comun care face legatura intre Autogara si Gara cu centru, dar zona e traversata de mai multe linii de tramvai: 3, 7, 8, 1, 2, dar si de autobuze 32, 33, expres.
Acces de la aeroportul aTraian Vuia a: Timisoara este orasul din vestul Romaniei cu cel mai important aeroport .Pe acest aeroport opereaza toate campanile aeriene din Europa care au curse zilnice.Astfel Timisoara are legaturi cu toate marile orase europene si nu numai .Din aeroport se poate ajunge al Iosefin Residence cu autobus ,care are statie de oprire la 5 min. de residence .Dar cel mai util este taxi .
Pentru client business asiguram transferul gratuit de la/sau aeroport , gara,etc.
 Ce se ştie despre istoria Iosefin Residence?
Constructia din secolul XIX iar in anul 1907 apare primul act in care se mentioneaza mostenirea a acestui imobil. Arhitectura se incadreza cu zona in care au fost ridicate multe alte imobile tot in aceasi perioada.In toata perioada pina in 2006 acest imobil a fost destinat numai locuintelor ,iar la parter existau spatii comerciale, deoarece zona era cea mai dezvoltata zona comerciala a Timisoarei.Proprietarul actual,în 2006, a început renovarea completa, care a durat pana in decembrie 2009.
 Ce oportunităţi de program se poat oferi ?
Oportunităţilor oferite de ApartHotel aIosefin Residence a pentru a vă relaxa se adauga si ofertele de relaxare si petrecere a timpului liber din Timisoara. Vă rugăm să contactaţi personalul nostru si va poate oferi informatii si sugesti pentru dorintele dumneavoastre.
Uşa Residence este deschisa tuturor! Vizitatori locali şi străini deopotrivă sunt dragi pentru noi. Noi spunem bun venit tuturor ! Oameni de afaceri sau turisti .
Toate apartamentele private sunt legate la linia de telefon, conexiune la internet prin cablu sau wireless .În plus faţă de echipamentul tehnic - cum ar fi fax, PC-uri, laptop-uri, secretariat, traducere şi servicii de curierat sunt disponibile la cerere catre personalul receptiei. Noi suntem pregatiti pentru serviciile solicitate.
 Pentru copii ce se oferă in Residence?
Părinţii cu copii care inchiriaza un apartament pot utiliza serviciile noastre. Pentru cei care doresc la cerere si contra cost putem oferi serviciul de baby sitter .
 Cum functioneaza recepţia ?
Recepţia funcţionează 24/24 h. La cerere oferim informatii pentru vizitarea obiectivelor turistice, programe culturale, concerte şi spectacole de operă,odată cu transferul, dar toate informaţiile sunt destinate să faciliteze sederea oaspetilor cazati .
 Care este capacitatea la Iosefin Residence?
25 apartamente de 1- 4 persoane, care se pot închiria pe termen scurt sau lung.
 Detalii ApartHotel aIosefin Residence a
25 apartamente (business room,standard room,garsoniere) ample cu una şi două camere decorate cu viaţă, complet echipate si mobilate , incalzire, telefon, plasmaTV, radio cu ceas, internet, a /c .
Apartamentele confortabile, amplu armonizate cu decorul lor clasic si elegant, care alaturi de serviciul său cald şi fără pereche se adapteaza perfect la necesitatile actuale, făcând din acesta un loc de lux şi de confort pentru afaceri sau vacante.
7 Apartamente pe 73 m² fiecare situate la primul nivel,cu o capacitate de până la 4 persoane (hol primire,living,dormitor,salon bucatarie, baie) .
7 Apartamente pe 65m² fiecare situate la al doilea nivel,cu o capacitate de pina la 4 persoane (hol primire,living,dormitor,salon bucatarie,baie).
11 Apartamente(4 apartamete+ 7ap.studio )situate la mansarda pe 36,7m² fiecare cu o capacitate intre 1-3 persoane (hol primire,living-dormitor, salon bucatarie, baie) .
 Există şi non smoking rooms?
Da! vă rugăm să solicitati la sosire cererea dumneavoastră. Camerele sunt spatioase, luminoase şi bine aerisite. Personalul atent va asigura clienţilor o atmosferă plăcută .
 Facilitati ApartHotel aIosefin Residencea
Receptie24/24h,Lobby,Receptie,SelfBar,Cafenea,SeifDeposit,CameraBagaje, Lift,Gradina Interioara ,Acces pt. persoane cu handicapat ,Brekfast Room,Conference Room.
 Activitati Relaxare
Cafenea cu stil vienezaJulius Meinala parterul cladirii,Selfbar in Looby Receptie,Terasa-bar in cadrul gradinii interioare, in curind Restaurantul aIosefin Mediavala si Salon SpaaOrhideeaa .
 Activitati Business
Conference Romm pentru intilniri diverse, Office amplasate la parterul locatiei ,etc.
 Servicii incluse in pret
Curatenie,Utilitati,Internetwireless,Parcare,Securitate,Apel la ora solicitata,Pastrare valori
Comenzi taxi ,Informatii diverse : culturale,sportive,turistice ,Rezervari diverse .
 Servicii cu plata
Transfer aeroport,Rent a car ,Spalatorie / Curatatorie,Telefon intern-international .
 Care politica de anulare a rezervarilor se aplică ?
Politica de anulare se va adapta la condiţiile generale,care conţine un acord individual scris
 Informatii generale
Pentru inchirierea pe o perioada mai de durata, - preţul de închiriere se stabileşte pe baza unui acord individual.
Exista - bucătăria pentru a găti in apartamente ? Da, cu dotarile necesare - mobilier bucatarie ,vesela, frigider,filtru cafea-ceai, aragaz toate la sandardul actual .
Experienţa Gastronomic,ca acestea să poată fi garantată ? Putem recomanda , rezerva si organiza mese la restaurante traditionale sau cu specific din Timisoara care sunt parteneri cu Iosefin Residence . Dar in curind si in cadrul restaurantului aIosefin Medivala.
Terapie, Masaj, Pedichiurista, Manichiuristă ? Vine la tine! La solicitarea oaspetilor salonul Spa aOrhideeaa ofera servicile la apartametele din cadrul IosefinResidence .
Există o piscina, sala de fitness? Din păcate nu, dar pentru oaspeţi putem oferi voucher pentru acces si rezervare la piscine sau spa & wellness partener cu Iosefin Residence .
Servicul de curatatorie si spalatorie ? Avem o relaţie contractuală cu o excelenta curăţatorie pentru orice tip de spălare si curăţare .

Promoveaza Hotel Iosefin residence 4****

Link HTML:
Forum:
Forum alternativ:
Direct:

Facilitati oferite de Hotel Iosefin residence 4****

Telefon in camera Parcare TV in camera
Organizare de evenimente speciale Baie proprie Restaurant
Acces internet Acces bucatarie Sauna
Jacuzzi Aer conditionat in camera Room service
Aparat de uscat parul Incalzire centrala Minibar
Servicii de spalatorie Frigider in camera Inchiriere biciclete
Masaj Inchiriere ATV-uri Sala de conferinte

Contact Hotel Iosefin residence 4****

Contact : Nicu Tone
Telefon : 0040 356 113224
Fax : 0040 356 113223
Website : www.iosefinresidence.ro
Adresa : Piata Mocsonyi-Sinaia,nr.8

Alte oferte de cazare din Timisoara

Hotel Ana
poze Hotel Ana

Hotel Ana este situat la 4 km de centrul orasului. Suntem usor de gasit indiferent de mijlocul de transport cu care calatoriti (masina, tren, ...

Hotel Ramina
poze Hotel Ramina

Situat la doar 2 km de aeroportul Traian Vuia si 5 minute de centrul Timisoarei este locatia ideala atat pentru turisti cat si pentru oamenii de ...

Hotel euro
poze Hotel euro

Situat convenabil la 2 km de centrul Timişoarei şi la 5 km de Gara de Nord, Hotelul Euro oferă camere spaţioase şi bine mobilate, cu acces ...

Hotel Casa de la Rosa
poze Hotel Casa de la Rosa

www.hotelcasadelarosa.ro ...

Hotel vandia
poze Hotel vandia

Hotel Vandia ofera servicii hoteliere celor ce viziteaza Timisoara in scop turistic sau pentru dezvoltarea relatiilor de afaceri. Amplasat intr-o zona ...

Hotel iosefin residence 4****
poze Hotel iosefin residence 4****

APARTHOTEL“IOSEFIN RESIDENCE “TIMISOARA Locaţia strategica permite să fie aproape de principalele puncte de interes din Timisoara - City ...