Castiga un WEEKEND GRATUIT + mic dejun pentru 2 persoane la Pensiunea Casa Ana *** din Predeal !

close, inchide

Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii

In cele ce urmeaza va vom prezenta termenii si conditiile prin care website-ul turismdevis.ro va pune la dispozitie serviciile. Precizam ca website-ul apartine d-lui Ing. Rosu Flavius care este PFA .

1.Conditii de utilizare

        TurismdeVis.ro a stabilit o serie de reguli care trebuie respectate de toti cei care devin membri si utilizeaza serviciile noastre. Aceste conditii pot fi modificate , fara o anuntare prealabila a utilizatorilor. Folosind serviciile oferite de catre TurismdeVis, acceptati termenii si conditiile de mai jos si sunteti de acord ca acest lucru are valoarea unui contract, intre dumneavoastra si TurismdeVis, acest document va obliga legal. Daca nu doriti sa respectati si sa indepliniti aceste conditii, va rugam sa nu folositi serviciile disponibile in cadrul website-ului.

2.Servicii

        Site-ul TurismdeVis.ro ofera utilizatorilor informatii online din domeniul turismului si nu numai. Dvs. sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, anunturi, stiri, mesaje care sunt necesare site-ului TurismdeVis.ro pentru o furnizarea cat mai complexa si bogata a serviciilor sale. Dvs. sunteti de acord cu serviciile site-ului, TurismdeVis.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate efectuate de dvs.

3.Crearea unui nou cont - inregistrare

       Pentru a beneficia de toate serviciile, facilitatile oferite de site trebuie sa va inregistrati si sunteti obligati sa:
                3.1 oferiti date reale, exacte si complete despre dumneavoastra conform cerintelor din formularul de inregistrare.
                3.2 mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.
        Daca informatiile primite nu sunt reale,sunt inexacte sau incomplete, TurismdeVis are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

4.TurismdeVis.ro protejarea informatiilor

            TurismdeVis.ro protejeaza informatiile primite dar putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu continute in formularul de inregistrare sau alte date de acelasi gen, asigurandu-va ca, aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.


5.Responsabilitatile utilizatorului

        Ca utilizator al site-ului sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de companie. Sunt interzise uramtoarele:
        5.1 sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
        5.2 sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
        5.3 sa introduceti continut (imagini, text) rasist, explicit sexual, care provoaca la sadism, violenta sau fanatism religios;
        5.4 este interzisa proliferarea de mesaje calomnioase, de amenintare, vulgare, obscene, antisemite, cu tenta sexuala, rau intentionate, inexacte, sau care contravin, in orice fel, legii.
        5.5 sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
        5.6 incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
        5.7 promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau a promova orice act de cruzime fata de animale.
        TurismdeVis.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori si nu gireaza vreo parere exprimata de catre ei. TurismdeVis.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona folosirea site-lui anumitor utilizatori, daca acestia nu respecta termenii si conditiile siteu-lui .
        Atentie: sunteti in exclusivitate responsabili pentru continutul ofertelor publicate de  dumneavoastra si veti suporta solidar consecintele acestora. TurismdeVis.ro isi rezerva dreptul de a va declina calitatea de membru, din initiativa sa exclusiva, daca gaseste evident ca ati incalcat oricare din recomandari.
        TurismdeVis.ro actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialele publicate de catre utilizatori. Daca i se solicita in mod expres de catre un utilizator, poate investiga si verifica datele si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate sau daca trebuie restrictionat vreun utilizator. TurismdeVis.ro isi poate asuma actiuni sau masuri in ceea ce priveste utilizatorii sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acestia. Prin introducerea materialelor in orice segment public sau privat de pe site, garantati site-ului TurismdeVis.ro dreptul continuu, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze informatiile. Supus celor mentionate, posesorul unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici. Apreciem mesajele tuturor utilizatorilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dvs. cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile, sugestiile sau reclamatiile dvs.


6.Informatii pentru utilizatori

        In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Prin completarea formularelor sunteti de accord ca datele dvs. sa intre in baza de date a TurismdeVis.ro, aceste informatii pot fi folosite doar pentru promovarea unor produse sau servicii si acordati dreptul TurismdeVis.ro de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.


7.Modificari ale serviciului

       TurismdeVis isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca TurismdeVis.ro nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-lui.


8. INCETAREA COLABORARII

       Sunteti de acord ca TurismdeVis.ro, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale TurismdeVis.ro de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, inclusiv dar nu limitat la, lipsa de folosire sau daca TurismdeVis.ro considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul Regulilor de Utilizare. TurismdeVis.ro poate deasemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila. Sunteti de acord ca orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile site-ului, conform oricarei reguli din Termene si Conditii, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile site-lui. Mai mult, sunteti de acord ca TurismdeVis.ro nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispopzitie prin intermediul site-ului.


9. PUBLICITATE SI PROMOTII

         TurismdeVis.ro ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul siteului. O data cu crearea contului, acordati TurismdeVis.ro dreptul de a rula astfel de campanii publicitare sau promotionale. Tipul, modul si marimea spatiului alocat pentru publicitate de catre TurismdeVis.ro poate fi schimbat in orice moment cu sau fara notificare prealabila a utilizatorilor. Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestui tip de companii. Sunteti de acord ca TurismdeVis.ro nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului.


10. Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

        Site-ul TurismdeVis.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. TurismdeVis.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta, de a restrictiona sau de a inceta folosirea Directorului Web inclus in site, a oricaror adrese ce nu corespund cu prezentul regulament.
Deoarece TurismdeVis.ro nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca TurismdeVis.ro nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.
Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca TurismdeVis.ro nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.


11. Absolvirea de raspundere

        Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

        11.1 utilizarea serviciilor site-ului se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". TurismdeVis.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
        11.2 TurismdeVis.ro nu ofera nici o garantie ca:
            11.2 utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-urilor TurismdeVis.ro
            11.2.2 serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra,
            11.2.3 serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori,
            11.2.4 rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-lui si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere,
            11.2.5 calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele, si
            11.2.6 orice eroare de program va fi corectata.
        11.3 Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de TurismdeVis.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ului sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.
        11.4 Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de dumneavoastra de la TurismdeVis.ro sau prin intermediul serviciilor noastre, va crea o garantie care nu este stipulata expres in Termene si Conditii.

12. Responsabilitati TurismdeVis.ro


        Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, TurismdeVis.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor TurismdeVis.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, TurismdeVis.ro este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele. TurismdeVis.ro nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte. Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. TurismdeVis.ro nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dvs.luati cunostinte si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma , continutul sau exactitatea materialului continut sau plasat de dvs pe site.


13. Legea aplicabila

        Legea aplicabila va fi legea romana, indiferent ca este vorba de legea penala sau de alta lege incidenta in problema respectiva.

    Daca TurismdeVis.ro va considera ca ati incalcat vreuna din conditiile stabilite in legatura cu site-ul, isi rezerva dreptul:

        13.1 sa va transmita un avertisment prin e-mail in legatura cu incalcarea conditiilor
        13.2 sa va stearga mesajele sau informatiile incorecte sau rauvoitoare de pe TurismdeVis.ro
        13.3 sa va anuleze calitatea de membru al TurismdeVis.ro
        13.4 sa faca plangere impotriva dumneavoastra la organele competente si/sau sa colaboreze cu acestea in cazul in care apar probleme care implica incalcarea vreunei legi.

14. Incalcari


        Daca ati observat ca aceste reguli din Termeni si Conditii nu sunt respectate, va rugam sa ne trimiteti un email la urmatoarea adresa: admin@turismdevis.ro si vom lua masurile de rigoare pentru rezolvarea problemelor.

 


romanian languageenglish language
 

Cauta Cazare

Exemplu: Sinaia , Hotel Continental , Valea Prahovei

 
 

Articole recente

Judetul Alba - obiective turistice

statiunea fantanele belis - o recreere de neuitat

ce imi place la - Paraul Rece

atractii turistice - Valea Prahovei

Litoral - Saturn

Zona turistica - Sfantu Gheorghe delta

Sinaia - zona turistica

slanic moldova - statiune balneara

Baile Felix - vacanta de vis

Zona Bicaz - peisaj

 
 

Aboneaza-te la Newsletter !

Cele mai noi oferte de cazare .

E-mail: 

 
 

Oferte de cazare

Poze Vila Casa Lucaci

Vila Casa Lucaci

Situata intr-o frumoasa zona de munte, la doar 3 kilometri de Manastirea Prislop, Casa Lucaci va ... [ cazare Vila Casa Lucaci ]

Poze Pensiunea Aurore

Pensiunea Aurore

Vrei sa petreci clipe ne neuitat departe de zgomotul asurzitor al masinilor,poluare stres ... [ cazare Pensiunea Aurore ]

Poze Pensiunea Cristale de Sare

Pensiunea Cristale de Sare

Ofer cazare in casute de lemn (2 sau 4 pers.) dotate cu baie proprie, TV, frigider. Salina se afla ... [ cazare Pensiunea Cristale de Sare ]

Poze Vila CASA STOICA

Vila CASA STOICA

Spatiu de cazare destinat indeosebi pelerinilor, situat in imediata vecinatate a Manastirii Prislop. ... [ cazare Vila CASA STOICA ]

 
 

Tag-uri Cazare

 
administreaza cont

concurs online, concurs turism

PUBLICITATE

Aici poate fi oferta ta !

Pentru cei care doresc ca oferta lor sa fie listata aici puteti sa ne contactati, pentru a obtine mai multe detalii , folosind formularul din pagina de contact .