Descriere Hotel Afrodita

Hotelul Afrodita din Baile Herculane a fost redeschis in data de 08 iulie 2012 si va intampina cu arhitectura lui deosebita, cu un design de exceptie si finisaje la cele mai inalte standarde de calitate.

Hotelul Afrodita din Baile Herculane are 220 de camere cu vedere spre munti, distribuite pe 14 nivele. In urma lucrarilor de modernizare hotelul are o imagine noua, ridicandu-ne la un nivel in conformitate cu unitatile de cazare din Uniunea Europeana. Pentru a satisface asteptarile clientilor nostrii au fost inlocuire lifturile vechi cu cele de generatie noua, silentioase, rapide cu design modern, au fost modernizate salile de conferinta si restaurantul.

Intr-o atmosfera distinsa, puteti servi masa la restaurantul hotelului, in unul dintre cele 2 saloane, Restaurant Premier de 450 de locuri sau Restaurant Labirinth de 250 de locuri. Avand restaurantul cu cea mai mare capacitate de locuri din zona, la Hotel Afrodita din Baile Herculane puteti organiza evenimente de familie (nunti, botezuri, aniversari, banchete) si evenimente de firma (reuniuni, training, congrese).
Tot pentru organizarea numeroaselore tipuri de evenimente va punem la dispozitie, dotate cu toate echipamentele necesare: conexiune internet wireless, flipchart, video proiector, ecran de proiecţie, sistem audio, microfon etc. Datorita capacitatii hotelului, a dotarilor si serviciilor, precum si a cadrului natural deosebit, Hotelul Afrodita este locatia ideala si pentru organizarea programelor de team building.

In partea stanga a receptiei hotelului va sta la dispozitie Lounge Barul cu o capacitatea de 50 de locuri, un loc ideal pentru diverse intalniri si pentru a savura alaturi de prieteni o varietate de preparate din cafea, ceaiuri, deserturi sau cocktail-uri.
Hotelul Afrodita din Baile Herculane pune la dispozitia clientilor sai o parcare generoasa si pazita in permanenta.

In curand, in cadrul hotelului va fi deschis un Centru Wellness si SPA ce va avea Jacuzzi, Piscina Sala de fitness si Sauna. Astfel, clientii nostril vor putea beneficia de exceptionalele puteri tamaduitoare, curative si regenerative ale apelor termale.

Promoveaza Hotel Afrodita

Link HTML:
Forum:
Forum alternativ:
Direct:

Facilitati oferite de Hotel Afrodita

Telefon in camera Parcare TV in camera
Organizare de evenimente speciale Baie proprie Restaurant
Acces internet Jacuzzi Room service
Aparat de uscat parul Incalzire centrala Frigider in camera
Acces cu animale de companie Sala de conferinte

Contact Hotel Afrodita

Contact : Florin Bazavan
Telefon : 0255560264
Fax : 0255560660
Website : www.hotel-afrodita.ro
Adresa : Str. Complexelor, Nr. 2

Alte oferte de cazare din Baile Herculane

Hotel Afrodita
poze Hotel Afrodita

Hotelul Afrodita din Baile Herculane a fost redeschis in data de 08 iulie 2012 si va intampina cu arhitectura lui deosebita, cu un design de exceptie ...

Hotel International
poze Hotel International

Venim in intampinarea D-voastra cu o oferta de tratament si odihna din milenara statiune Baile Herculane. Incercam sa va prezentam mai jos Hotelul ...

Hotel GOLDEN SPIRIT
poze Hotel GOLDEN SPIRIT

Hotelul Golden Spirit este situat pe valea Cernei in statiunea Baile Herculane intr-o zona deosebit de pitoreasca si dispune de camere cu pat ...

Hotel HOSTEL GeAS III
poze Hotel HOSTEL GeAS III

Staiunea POIANA MARULUI se afla la numai 25 de Km. distanta de orasul Otelul Rosu, într-un peisaj pitoresc dominat de paduri de conifere i ...